Over ons

BVBA Dimabel werd opgericht in 1997 door Didier en Marleen Clarisse-Devrome naar aanleiding van de aankoop van een aantal unieke ambachtelijke wafelrecepturen. Aanvankelijk werden enkel conventionele en suikervrije wafels geproduceerd voor bakkers, speciaalzaken en retail.

Door de grote en groeiende interesse van de consument in “gezonde” producten, werd in 2000 gestart met de productie van biologische wafelspecialiteiten en werd het assortiment suikervrij-dieet verder uitgebreid. Door de enorme groei verhuisde de productie-eenheid eind 2008, begin 2009 van Reningelst naar Ieper en werd het assortiment verder uitgebreid met “Fair Trade” wafels en private label concepten voor export en supermarkten.

Dimabel investeerde ook in een afwerkingslijn om als enige wafelbakkerij in België diverse wafeltypes te kunnen chocolateren met échte Belgische chocolade in suikervrij, bio en Fair Trade-kwaliteit.

Op vandaag is BVBA Dimabel dé specialist en partner bij uitstek in België/Europa op het vlak van biologische, suikervrije, dieet en Fair Trade wafels. Naast de vele types wafels, de eigen merken en de vele types verpakkingen (retail, vending, catering ...), ontwikkelt Dimabel ook private label concepten, verpakkingen en wafels op maat van specifieke markten en kanalen.